ClixBlue.com Forum
22 replies to this topic
hiiakanamaka
Posts:
Добредојде ви пожелувам на сите!
hiiakanamaka
Posts:
CONGRATULATIONS!
You have just won $0.025!
hiiakanamaka
Posts:
Добивка

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.025
hiiakanamaka
Posts:
Добивка

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.250!
hiiakanamaka
Posts:
Добивка

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.100!
hiiakanamaka
Posts:
Исплата:

http://i.imgur.com/LbOVR2P.png
ggeroskig
Standard
Posts: 1
Pozdrav Od Bitola
darko83
Posts:
Прекрасно што имаме форум на македонски но изгледа празен како за три илјади македонци кои наводно го работеле ова. На фејсбук гледам девојчиња кои објавиле стотици и стотици заработени долари но овдека не гледам каде се објавени нивните заработки. Како може толкави суми заработени пари да не бидат евидентирани никаде, мене не ми е јасно. Инаку ме известија дека за два месеца не можело да се стигне до просечна македонска плата без инвестиција како на рекламата што е крајно некоректно однесување според мене да го подлажуваш така овој напатен народ и после тоа да испадне дека не можело да се заработи просечна македонска плата ни за две години кликање реклами. Поздрав до сите
« Last Edit: 2015-03-18 at 14:55 by darko83 »
AnGeL17
Standard
Posts: 6
Pozdrav.
tonikite
Standard
Posts: 1
Tuka sme nie nekade samo ili nemame vreme za forumi ili ne sakame da pomogneme barem so nekoj sovet ili iskustvo da se spodeli ete na poveke forumi baram nekoj sovet za nekoi nejasni raboti mnogu se retki tie sto spodeluvaat pozdrav Makedonijo pa povelete da spodeluvame iskustva.

© 2014-2024 Clixblue.com. All Rights Reserved.

Clixblue.com is owned by Xalvira BV